F1 Nieuws

Tussenstop Hamilton in New York: Mercedes-coureur aanwezig bij 'Met Gala'

Tussenstop Hamilton in New York: Mercedes-coureur aanwezig bij 'Met Gala'

7 mei - 12:30 Laatste update: 18:25
6

Kada Sarkozi

Lewis Hamilton was afgelopen weekend voor de Formule 1 in de Verenigde Staten en de zevenvoudig wereldkampioen maakte van die gelegenheid gebruik om direct maar een tussenstop te maken in New York. Een dag na de Grand Prix van Miami was hij aanwezig bij het 'Met Gala' in Manhattan.

Hamilton woonde het jaarlijkse benefietgala bij in het Costume Institute van het Metropolitan Museum of Art in Manhattan. Het gala werd in 1948 gecreëerd als fundraiser voor het Costume Institute, de kostuumafdeling van het Metropolitan Museum of Art. Met het gala moest dus geld opgehaald worden.

Voor Hamilton was het de vijfde keer hij het Met Gala bijwoonde. De Brit staat bekend om zijn interesse in kleding en mode. Op X - voorheen Twitter - plaatste Hamilton foto's van zijn outfit en sieraden die hij droeg voor het evenement. Wat vinden we van de outfit van de Mercedes-coureur?

Als je zelf een keer het Met Gala wil bijwonen, maar je staat niet op de gastenlijst, dien je diep in de buidel te tasten. Een ticket kost rond de 50.000 dollar.

Hamilton bij het Met Gala '24